Το Πέτρινο Γαστρονομία

 

Καλώς ήρθατε στο οικογενειακό εστιατόριο "Το Πέτρινο" στην περιοχή Μακρύς Γιαλός στο Σκινάρι.

Η περιοχή Σκινάρι βρίσκεται στην βόρεια πλευρά του νησιού, σε ένα όμορφο και ήσυχο μέρος.

Είναι ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τη φύση καθώς τριγύρω υπάρχει ένα καταπράσινο περιβάλλον με όμορφα ευωδιαστά λουλούδια και μαγευτική θέα στα καταγάλανα νερά της θάλασσας του Ιονίου.

Το παραδοσιακό πέτρινο εστιατόριο ‘Το Πέτρινο’ βρίσκετε στον παραλιακό δρόμο στην περιοχή του Μακρή Γιαλού. Θα σας γοητεύσει η πανοραμική θέα στη θάλασσα και η φιλική ατμόσφαιρα.

Έχουμε μεγάλη ποικιλία στο μενού, όλα μας τα φαγητά είναι προσεγμένα και φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά. Το μενού μας περιλαμβάνει Ιταλική, Μεσογειακή και Vegetarian κουζίνα, αλλά ειδικευόμαστε στην παραδοσιακή Ελληνική και Ζακυνθινή κουζίνα και στο φρέσκο ψάρι που ψαρεύουμε εμείς ή το προμηθευόμαστε την ίδια μέρα από τους τοπικούς ψαράδες.

Επίσης έχουμε μια μεγάλη συλλογή από ποτά για να συνοδεύσετε το γεύμα σας.

 

Το εστιατόριο έχει κατασκευαστεί με παραδοσιακά υλικά, ξύλο και πέτρα. Από την πρώτη στιγμή που θα έρθετε στο εστιατόριό μας θα αισθανθείτε την ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον. Προσπαθούμε να εξυπηρετούμε τους επισκέπτες μας όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να αισθανθούν άνετα και να φύγουν πολύ ευχαριστημένοι.

 

 

 

To_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_PetrinoTo_Petrino