ΣΟΥΙΤΕΣ

Παραδοσιακές πέτρινες σουίτες Μάκρυς Γιαλός

Οι ενοικιαζόμενες πέτρινες σουίτες πολυτελείας "Μακρύς Γιαλός" βρίσκονται στό μέσω της διαδρομής που συνδέει τις Αλυκές με το λιμάνι του Αγ. Νικολάου, στην πιό γραφική και καθαρή παραλία του νησιού, τον ομώνυμο Μακρύ Γιαλό και προσφέρει καταπληκτική θέα το Ιόνιο πέλαγος.

Η παραλία (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία δεξιά) βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από τις σουίτες, ενώ η περιοχή κρατάει άθικτη την φυσική της ομορφιά και οι ανθρώποι της την χαρακτηριστική Ζακυνθινή φιλοξενεία.Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της περιοχής είναι η πολύ μικρή απόσταση από τις διάσημες "Γαλάζιες Σπηλιές" (μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο), την παγκοσμίως γνωστή παραλία του "Ναυαγίου" καθώς και την παραλία με τα Ιαματικά νερά, "Ξύγκια" τα οποία βρίσκονται μόλις σε απόσταση 500 μέτρων. Ακριβώς κάτω από τις σουίτες μας καταπλέουν καθημερίνα και κατα όλη την διάρκεια της ημέρας πλοία όπου μπορείται να επισκεφτείται τα δύο αυτά σημαντικά αξιοθέατα.

Τα αξιοθέατά μας:

Παραλία Μακρύς Γιαλός
Η όμορφη παραλία Μακρύς Γιαλός είναι ακριβώς στα πόδια σας. Βουτήξτε, απολαύστε την και χαλαρώστε.
Παραλία Ναυάγιο
Ο παγκοσμίως γνωστός κόλπος του ναυαγίου με τα εκπληκτικά μπλε νερά είναι σε κοντινή τοποθεσία και ευκολα προσβάσιμος με αυτοκίνητο.
Μαγευτική θέα στη θάλασσα
Από τις σουίτες σας μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη, ανεμπόδιστη θέα από την όμορφη θάλασσα του Ιονίου.
Γαλάζιες Σπηλιές
Το φώς και τα χρώματα στις γαλάζιες σπηλιές αξίζουν πραγματικά μια επίσκεψη με βάρκα.
Εστιατόριο "το πέτρινο"
Απολαύστε φρέσκο ψάρι αλιευμένο από εμάς και σπιτικά ελληνικά πιάτα. Το έξτρα παρθένο βιολογικό μας ελαιόλαδο και τα κρασιά μας εμπλουτίζουν το γεύμα σας.
Ιαματικά νερά "Ξύγκια"
Απολαύστε τον όμορφο κόλπο Ξύγκια με τα ιαματικά νερά στην ίδια περιοχή.

Πρόσθετες πληροφορίες